Grafológia, kézíráselemzés - Hellner Krisztina grafológus honlapja - Grafoportál
 
 
 
Új! Grafo-teszt

Új! Hasznos
 
           Kapcsolat

         Linkajánló

      Kérdése van?

Belépés
 

 Rövidportré/ Mintaelemzés

30 éves, érettségizett,  jobbkezes nő

Kedves X.Y.!
 
Kézírása azt mutatja, hogy Ön spontán, lendületes személyiség. A világot szereti égészében, összefüggéseiben szemlélni, az apró részletek nem kötik le hosszan a figyelmét.
Meglévő energiáit mindig az éppen aktuális helyzetnek megfelelően mozgósítja. Feladatait nem szereti halogatni, igyekszik minél előbb elvégezni az Önre bízott munkát.  Előkészítéssel, tervezgetéssel nem szívesen tölti idejét, így néha előfordul, hogy erőtartalékait nem sikerül megfelelően beosztania.
Lelkesedése nagymértékben befolyásolja teljesítő képességét. Teherbírása rövidtávon nagyobb, míg az időigényesebb feladatok elvégzése során hosszabb pihenők beiktatása szükséges ahhoz, hogy teljesítménye ne romoljon jelentősen.
Általában kedveli és igényli a társaságot. Könnyedén kezdeményez beszélgetést, fellépése határozott, aktív ezért az Önt kevésbé jól ismerők esetleg kicsit tolakodónak tarthatják. Időnként azonban- főleg mikor energiatartalékai megcsappannak-, visszahúzódóvá, távolságtartóvá válik. Bár a magányt ilyenkor sem kedveli, jobban érzi magát egy kisebb, baráti közösségben.
Alapvetően domináns személyiség, akaratát igyekszik határozottan érvényesíteni. Nem célja konfliktusok gerjesztése, de véleményének hangot ad, még akkor is, ha azzal esetleg megbánt másokat. Ugyanakkor, ha a helyzet megkívánja, képes az együttműködésre, és az irányítói szerepkört is átengedi hozzáértőbb személynek.
Spontaneitása érzelmi életében is megmutatkozik. Emóciói általában gyorsan felkeltődnek és hamar le is csillapodnak. Harmóniájának megőrzését nehezíti belső lüktetése, mely általában energiaszintjével párhuzamosan változik, s csupán akkor enyhül, mikor tartalékai merülni kezdenek. Ilyenkor tud igazán lazítani, feloldódni, hogy aztán újult erővel folytathassa tevékenységeit. 
Ahhoz, hogy hosszabbtávú terveit is meg tudja valósítani, érdemes lenne kicsit tudatosabban bánni erőtartalékaival. Feladatainak előkészítése, megtervezése segíthet a gazdaságosabb felhasználásban, s az így megtakarított energia segítségével, talán távolabbi céljait is sikerül majd elérnie.
 
 S. Hellner Krisztina
grafológus

<<< Szolgáltatások
<<< Mintaelemzések

BlogPlusz
Friss bejegyzések
Friss hozzászólások
Még nincs hozzászólás.
 

KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    ÚJRA NYITVA! ~FBLOG~ ÁLLATKÍSÉRLETEKTÕL MENTES A SMINKED? ~HAMAROSAN KREDIT NYEREMÉNY! TERMÉKTESZTEK!~FBLOG~ÚJRA NYITVA!    *****    Astropapa-iskolája mindenkit szeretettel vár és INGYENES TANÁCSOT AD minden kedves érdeklõdõnek!    *****    Supernatural - ODaát - 13. ÉVad - Extrák - Infók - ÉRdekességek - ODaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - ODaát    *****    A csillagjövõ oldalon,nem csak alacsonyak az árak, hanem a tanácsadás, teljesen ingyenes. Szeretettel várlak minden nap    *****    Új design! Az egyetlen magyar Olicity és a legaktívabb Zöld Íjász rajongói oldala! 6. évad & Arrowverse hírek!    *****    No.1 Christina Aguilera Fan Site - Minden ami X-Tina, minden héten újdonságok! Katt!    *****    TelenovelasWeb - Hírek, képek, videók, saját véleménnyel tarkított bejegyzések telenovellákról és a színészekrõl! Gyere!    *****    Hamarosan olvashatók lesznek az oldalamon az Asztro-tükör asztrológiai írásai, cikkei.    *****    Gesztenye, gesztenye, gesztenye... és egy álmos sün! Gyertek az októberi rétre Mályvával és Pipitérrel! Irány a Mesetár!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Ha te is a letisztult stílus híve vagy, nézz be hozzám! Smink, ruha, kritika //Style and Stuff// Style and Stuff//    *****    MINDEN HÓNAPBAN INGYENES G-PORTÁL SABLON! TELJESEN ÁTSZERKESZTHETÕ A LEGÚJABB KÓDOKKAL! Ne maradj le egyik hónapban sem!    *****    Rendeld meg az asztrológiai csomagok egyikét és teljesen ingyen megbeszélheted velem a kérdéseidet telefonon, skypeon!!!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film! Film!Film!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!    *****    A CSILLAGJÖVÕ OLDALON RENDKÍVÜLI AKCIÓK,LEHETÕSÉGEK.A MEGRENDELÉSEK UTÁN TELJESEN INGYENES KONZULTÁCIÓ,TANÁCSADÁS.VÁRLAK    *****    Õszi manókalandok a réten! Búcsúztassátok el ti is útra kelõ madarainkat Mályvával és Pipitérrel! Gyertek a Mesetárba!    *****    | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale |    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok